1. Exemple
 2. Ucenicie
Scris de Anna MuckermanAnna Muckerman

Exemplu de scrisoare de intenție pentru Ucenicie

Completează-ți candidatura cu acest exemplu de scrisoare de intenție pentru Ucenicie și te vei angaja rapid – fără să te enervezi și fără să mergi pe ghicite. Acest exemplu de scrisoare de intenție este special creat pentru posturile de Ucenicie din 2024. Beneficiezi de fraze exemplificative și ghiduri specializate, iar scrisoarea de intenție perfectă este gata de a fi descărcată în doar câteva minute.
4.5
Evaluare medie
79 persoane l-au evaluat deja
Exemplu de scrisoare de intenție pentru Ucenicie
Editează această scrisoare de intenție

Ce este o ucenicie și de ce ai nevoie de o scrisoare de intenție pentru a-ți crește șansele de a o obține? Pe scurt, într-o scrisoare de intenție le arăți cititorilor cât angajament și personalitate ai. Ea pune o amprentă umană într-un dosar de candidat relativ formal și rece.

Cu ea, arăți că îți pasă mai mult decât ceilalți să fii ucenic și că meriți o șansă de a învăța și de a munci. Deși poți folosi acest sistem pentru a căpăta experiență practică, uceniciile nu se rezumă doar la construcții. Conform Agerpres, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă peste 37 de servicii specifice în acest domeniu.

Uceniciile îți dau o ocazie unică de a-ți extinde gama de abilități, de a căpăta experiență practică și de a primi și bani pentru asta. Deci, cum arăți că ai fi un ucenic excepțional? Totul începe cu scrisoarea de intenție perfectă. Iată ce îți oferă acest exemplu de scrisoare de intenție pentru ucenici și mostra noastră adaptabilă de scrisoare de intenție:

 • vei învăța cum să explici de ce ai redactat scrisoarea de intenție perfectă pentru ucenici;
 • vei vedea exemple, mostre și șabloane gratuite pe care să îți modelezi scrisoarea de intenție;
 • vei afla recomandări concrete prin care devii ucenic și dacă nu ai experiență.

Exemplu de scrisoare de intenție pentru ucenici și scopul acesteia

Scopul principal

O mare greșeală comisă de candidații care își scriu prima scrisoare de intenție este să scrie fără un scop anume. Există o mare diferență între o scrisoare de intenție care a fost scrisă ca să fie scrisă și una special creată pentru a căpăta slujba multa visată. Acest exemplu de scrisoare de intenție pentru ucenici are rolul de a-ți arăta cum să redactezi scrisoarea perfectă, indiferent de domeniul în care vrei să activezi.

Ce este o scrisoare de intenție, până la urmă? Acest scurt document îți însoțește CV-ul și nu trebuie să aibă mai mult de o pagină (între 200 și 400 de cuvinte). CV-ul are rubrici speciale pentru experiența, educația și abilitățile tale, însă în scrisoarea de intenție vei discuta doar cele mai relevante și convingătoare motive care te recomandă ca ucenic. Nu o folosi doar pentru a repeta informațiile din CV, ci mai degrabă pentru a le completa.

O scrisoare de intenție reușită trebuie să adopte un ton profesionist, dar prietenos. Ca ucenic, dorința ta de a învăța și pasiunea ta pentru meseria aleasă sunt de maximă importanță. Apoi, poți arăta ce experiență ai în domeniu sau poți arăta motivul pentru care mereu te-a interesat respectivul domeniu.

Ce se întâmplă dacă scrisoarea de intenție NU este o condiție pentru viitorii ucenici?

Anunțurile online precizează adesea dacă se cere o scrisoare de intenție sau nu, însă mulți ucenici își găsesc coordonatorul la nivel local sau prin alte conexiuni. În acest caz, s-ar putea să-ți fie mai greu să afli dacă mai trebuie o scrisoare de intenție sau dacă un simplu CV este suficient.

Totuși, chiar și o scrisoare de intenție scurtă, dar meticulos redactată, poate crește semnificativ șansele tale de a obține postul. Din acest motiv, cu excepția cazului în care ți se cere clar să NU trimiți o scrisoare de intenție, recomandăm scrierea și trimiterea unei scrisori de intenție pentru fiecare program de ucenicie pe care ai pus ochii. Timpul acordat acestui document simplu te va avantaja când un mentor va observa câtă atenție dai detaliilor.

Dacă vrei să creezi o scrisoare de intenție reușită ca ucenic, trebuie să scrii profesionist, însă există și alte aspecte de luat în calcul. Va trebui să dai atenție și formatului. Fonturile, dimensiunile, culorile și alte elemente de design te ajută să te prezinți drept candidat rafinat și serios. Dacă nu ai experiență în design grafic, o mostră gratuită de scrisoare de intenție te poate ajuta să simplifici procesul. Poți găsi tot felul de informații utile despre format în ghidul nostru general pentru scrisorile de intenție.

Scopul secundar

Când un specialist ia sub aripa lui un ucenic, el vrea să aibă siguranța că a ales o persoană motivată, respectuoasă și adaptabilă. De aceea, mulți instructori examinează cu atenție cererea și scrisoarea de intenție a ucenicului pentru a vedea dacă are calitățile potrivite.

Scopul scrisorii tale de intenție este să te ajute să treci această probă și să-ți dovedești calitățile, poate chiar înainte de a te întâlni cu persoana care te va învăța. În acest sens, scrisoarea de intenție te ajută să faci un prim pas, prezentându-te și creând o conexiune personală cu angajatorul tău.

Dacă ai de concurat cu mai mulți candidați, scrisoarea ta de intenție poate fi cea care decide dacă tu ești selecționat sau dacă ucenicia este acordată altcuiva. Deoarece majoritatea ucenicilor nu au prea multă experiență în domeniul în care candidează, CV-urile lor sunt adesea similare. Scrisoarea ta de intenție este ceea ce te poate scoate în evidență și poate egaliza șansele între tine și ceilalți candidați.

O scrisoare de intenție personalizată, o reușită garantată

Dacă redactezi scrisoarea de intenție, ai făcut deja un pas în direcția corectă, dar mai ai ceva de făcut pentru a avea șanse cu adevărat maxime de a obține postul. Personalizarea scrisorii de intenție înseamnă adaptarea acesteia pentru fiecare post la care candidezi.

Stai puțin și familiarizează-te cu site-ul companiei, cu conturile de pe rețelele de socializare și cu anunțul pentru locul de muncă. De ce vrei să lucrezi acolo? Te-a convins angajamentul ei față de serviciile oferite clienților? Reputația sa puternică? Practicile sale inovatoare?

Dacă ai răspunsuri la aceste întrebări, dar și motivele pentru care intri în domeniul respectiv, vei avea de obicei destul material pentru a-ți personaliza scrisoarea de intenție. Dacă ai exemple de experiență profesională anterioară, alege-le pe cele mai relevante care arată că ai abilitățile necesare de a căpăta cunoștințele dorite.

Cel mai bun format al scrisorilor de intenție pentru ucenici

Structura unei scrisori de intenție reușite este în bună parte cea convențională, indiferent de meseria pe care intenționezi să o înveți. În această secțiune, te ghidăm în procesul de redactare de la început și până la sfârșit. Cu aceste rubrici, vei ști că ai trecut toate informațiile necesare pentru a crea o scrisoare de intenție convingătoare. Iată ingredientele de bază:

 • antetul scrisorii de intenție;
 • formula de salut;
 • introducerea scrisorii de intenție;
 • paragrafele centrale (cuprinsul scrisorii).

Vei găsi exemple de fraze gratuite și recomandări și mai detaliate în ghidul nostru general despre scrisorile de intenție.

Acest exemplu de scrisoare de intenție pentru ucenicie este un bun punct de plecare pentru a-ți crea propria candidatură:

Mostra de scrisoare de intenție adaptabilă

Stimate domnule Berevoi,

După absolvirea cursului de instalator în domeniul tehnico-sanitar la CMTP și obținerea certificatului recunoscut de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, sunt acum în căutarea unei oportunități de ucenicie în zona București-Ilfov. Doresc să-mi continui formarea și să devin instalator cu normă întreagă într-un domeniu în care specializarea și competența sunt tot mai căutate.

Pe parcursul formării, am înregistrat 20 ore pe săptămână în activități practice, iar acum caut un post de asistent/ucenic instalator în care să extind această perioadă și să acumulez mai multe cunoștințe. Știu că firma dvs. are o reputație excelentă în materie de calitate a lucrărilor și atenție la detalii și știu și că aveți o rată de satisfacție a clienților de 94%. Este locul ideal pentru a-mi dezvolta cariera.

Dețin cunoștințe esențiale privind fiecare aspect al instalațiilor sanitare, atât în exploatări rezidențiale, cât și în cele comerciale, deoarece am lucrat la peste 40 de proiecte în anul anterior. Am participat la procesul de selecționare și aprovizionare cu produse, asigurând furnizarea lor cu economii de costuri și timp. Am permis de conducere din categoria B, cunosc bine traficul din capitală și știu cele mai bune trasee pe care să ajung la magazinele de bricolaj dacă sunt necesare reparații urgente.

Sunt foarte interesat de proiectele sanitare complete, de la A la Z, și îmi plac provocările cu care se confruntă instalatorii în activitatea lor. Fiecare proiect este unic, iar eu am participat în toate etapele, din faza de proiectare și până în cea de instalare finală. Transpunerea viziunii clientului în realitate îmi aduce o deosebită satisfacție.

Sunt obișnuit cu munca grea și cu lucrările de rutină, pe care instalatorii cu vechime tind să le evite. Înțeleg că ei trebuie să-și dedice timpul unor sarcini care cer calificare și experiență, iar pe mine nu mă deranjează să chituiesc rosturile sau să tai țevile. Știu să ascult, să lucrez în echipă și să lucrez cu atenția și angajamentul unui specialist adevărat.

Mi-ar face plăcere să discutăm la un interviu sau să dau o probă la care să-mi pot demonstra abilitățile și pasiunea pentru acest domeniu.

Cu stimă,

Mihai Nedelcu

S-a copiat!

Antetul scrisorii de intenție

Antetul scrisorii tale de intenție ocupă partea de sus a paginii, fiind astfel și cel mai vizibil. El are două funcții importante. În primul rând, este ca o „etichetă” cu datele personale necesare, precum numele și informațiile de contact. În al doilea, creează un format care atrage și captivează cititorul, făcând documentul să se remarce. Mai jos ai și mai multe detalii.

Scopul acestei secțiuni: pune numele și datele tale de contact la îndemâna angajatorului și oferă un format profesionist și rafinat prin care scoate în evidență scrisoarea de intenție.

Aplică același stil în toate documentele!

Uneori, o prezentare profesionistă este la fel de importantă ca o bună redactare. Dacă vrei să pari că ești un candidat deosebit și să-ți crești cu adevărat șansele de a obține postul, nu ar strica să armonizezi stilurile documentelor. Prin crearea de anteturi și aspecte de pagină similare în scrisoarea de intenție și CV, candidatura ta va avea un aspect distinctiv.

Dat fiind că uceniciile sunt adesea legate de domenii centrate pe abilități, nu exagera cu designuri sau culori ultramoderne. Un aspect simplu și aerisit pentru CV și scrisoarea de intenție este de obicei cea mai bună opțiune. Dacă nu vrei să-ți bați capul cu un document Word, ai putea armoniza șabloanele pentru scrisoarea de intenție și CV, simplificând întregul proces.

Formula de salut din scrisoarea de intenție

Formula de salut este o componentă mică, dar cu impact mare a scrisorii de intenție, în care legi o conexiune personală cu potențialul angajator. Nu uita să alegi cea mai potrivită formulă pentru relația ta cu angajatorul.

În general, atunci când te adresezi coordonatorului de ucenicie, alegerea potrivită este „Stimată/stimate” urmată de formula de adresare corespunzătoare și numele de familie. În rare situații, când îl cunoști foarte bine, poți opta pentru „Bună”.

Observă că exemplul nostru de scrisoare de intenție folosește clasicul „Stimate”.

Ce scop are această secțiune, atunci? Ea deschide pe un ton respectuos și deschis, creând și o conexiune personală, condiționată de existența sau absența unei relații anterioare cu angajatorul.

Importanța numelor și formulelor de salut

Dacă vrei să arăți cât de mult te interesează ucenicia și cât de serios ești, ideal ar fi să folosești numele potențialului mentor în formula de salut a scrisorii tale de intenție. S-a dovedit științific că oamenii răspund mai bine când li se folosește numele decât atunci când exprimarea este mai vagă; tu vrei să lucrezi într-un loc unde relațiile bune cu echipa sunt importante, așa că vei aplica acest truc.

Dacă nu poți găsi în niciun fel numele persoanei, sau departamentul de resurse umane nu are o persoană anume care să examineze candidaturile, poți folosi formule precum „Stimată echipă...” sau „Stimați membri ai departamentului de recrutări”. Nu folosi sub nicio formă „În atenția celor interesați” sau un „Stimate domn/Stimată doamnă” aruncat la nimereală.

Introducerea scrisorii de intenție

Introducerea scrisorii tale de intenție este prima șansă a unui angajator de a-ți evalua abilitățile și motivația. Prin urmare, evită introducerile plictisitoare și treci direct la subiect. O povestioară relevantă, niște statistici interesante sau puțin context pot crea o introducere puternică. Nu uita însă că această secțiune trebuie să fie concisă și profesionistă, nu și monotonă.

Exemplul de scrisoare de intenție pentru ucenicie de mai jos arată exact punctul atins de autor în cariera sa și locul unde vrea să ajungă.

Ce scop are această secțiune? Ea deschide cu una-două propoziții care atrag atenția angajatorului în scrisoarea de intenție și îl încurajează să continue cititul.

Exemplu de introducere pentru scrisoare de intenție adaptabilă

Stimate domnule Berevoi,

După absolvirea cursului de instalator în domeniul tehnico-sanitar la CMTP și obținerea certificatului recunoscut de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, sunt acum în căutarea unei oportunități de ucenicie în zona București-Ilfov. Doresc să-mi continui formarea și să devin instalator cu normă întreagă într-un domeniu în care specializarea și competența sunt tot mai căutate.

S-a copiat!

Partea centrală a scrisorii de intenție (cuprinsul)

Paragrafele centrale ale scrisorilor de intenție sunt esențiale pentru reușita candidaților. Cum acestea formează cea mai întinsă secțiune a scrisorii tale de intenție, vei avea în sfârșit spațiu pentru a-ți detalia cele mai impresionante realizări și trăsături de personalitate.

Metoda STAR te poate ajuta să-ți organizezi experiența anterioară în scurte relatări. Mai întâi, descrie pe scurt o Situație și continuă cu Tema/sarcina necesară. Apoi, explică Acțiunea întreprinsă și Rezultatul deosebit obținut.

Dacă nu ai experiență în domeniu pe care să o poți relata, poți totuși să discuți motivele pentru care vrei să înveți meserie, felul în care poți contribui la reușita angajatorului și trăsăturile de personalitate datorită cărora ai fi un membru de bază al echipei.

Ce scop are această secțiune, atunci? Aici treci exemplele de experiență anterioară prin metoda STAR, descriind contribuții potențiale, motivații și abilități.

Exemplu de text adaptabil pentru cuprinsul scrisorii de intenție

Pe parcursul formării, am înregistrat 20 ore pe săptămână în activități practice, iar acum caut un post de asistent/ucenic instalator în care să extind această perioadă și să acumulez mai multe cunoștințe. Știu că firma dvs. are o reputație excelentă în materie de calitate a lucrărilor și atenție la detalii și știu și că aveți o rată de satisfacție a clienților de 94%. Este locul ideal pentru a-mi dezvolta cariera.

Dețin cunoștințe esențiale privind fiecare aspect al instalațiilor sanitare, atât în exploatări rezidențiale, cât și în cele comerciale, deoarece am lucrat la peste 40 de proiecte în anul anterior. Am participat la procesul de selecționare și aprovizionare cu produse, asigurând furnizarea lor cu economii de costuri și timp. Am permis de conducere din categoria B, cunosc bine traficul din capitală și știu cele mai bune trasee pe care să ajung la magazinele de bricolaj dacă sunt necesare reparații urgente.

Sunt foarte interesat de proiectele sanitare complete, de la A la Z, și îmi plac provocările cu care se confruntă instalatorii în activitatea lor. Fiecare proiect este unic, iar eu am participat în toate etapele, din faza de proiectare și până în cea de instalare finală. Transpunerea viziunii clientului în realitate îmi aduce o deosebită satisfacție.

Sunt obișnuit cu munca grea și cu lucrările de rutină, pe care instalatorii cu vechime tind să le evite. Înțeleg că ei trebuie să-și dedice timpul unor sarcini care cer calificare și experiență, iar pe mine nu mă deranjează să chituiesc rosturile sau să tai țevile. Știu să ascult, să lucrez în echipă și să lucrez cu atenția și angajamentul unui specialist adevărat.

S-a copiat!

Încheierea unei scrisori de intenție pentru ucenici (concluzia și formula de încheiere)

Tocmai ai venit cu dovezi credibile care arată că ai fi un ucenic de excepție, iar acum trebuie să închei scrisoarea într-un mod politicos și pozitiv. Ideal este să închei cu un îndemn la acțiune. Într-o singură frază, îți arăți interesul și entuziasmul pentru ucenicie și îl inviți pe angajator să te contacteze. Poți chiar să treci din nou și numărul de telefon sau adresa de e-mail aici.

Apoi, încheie scrisoarea cu formula cea mai potrivită în funcție de tonul pe care știi că îl adoptă angajatorul. „Cu stimă”, „Cu mulțumiri” sau „Cu respect” sunt toate adecvate.

Ce scop are această secțiune? Ea va crea un îndemn la acțiune eficient, încheind scrisoarea cu o formulă politicoasă și respectuoasă.

Exemplu adaptabil de încheiere a scrisorii de intenție

Mi-ar face plăcere să discutăm la un interviu sau să dau o probă la care să-mi pot demonstra abilitățile și pasiunea pentru acest domeniu.

Cu stimă,

Mihai Nedelcu

S-a copiat!

Aspecte psihologice: puterea povestitorilor

Când începi să-ți cauți un loc de muncă, te întrebi probabil „Oare cum pot dovedi că sunt candidatul ideal dacă nu am experiență?”.

Aceasta este dilema tuturor debutanților, studenților și ucenicilor. Dar nu vei rămâne ucenic pentru totdeauna – sigur există o soluție!

În primul rând, trebuie să creezi o listă cu toate abilitățile și trăsăturile de personalitate care recomandă pentru ucenicia din domeniul ales. Poți începe cu exemplele din secțiunea de mai sus. Apoi, întreabă-te ce te interesează cu adevărat la acel domeniu.

Odată ce ai reflectat și ai adunat informații despre tine, va trebui să le combini într-o scurtă poveste. Nu trebuie să fie complicată sau pretențioasă, ci o simplă relatare în care arăți cine ești și de ce ai calitățile potrivite pentru a te achita cu brio de ucenicie.

Conform neuroeconomistului Paul Zak, creierele noastre sunt chiar programate să răspundă prin empatie și acțiune la povești bine spuse. În povestea ta, ai putea arăta cum ai auzit prima dată despre domeniu, cum ai știut că ți se potrivește sau ce speri să câștigi din ucenicie. Nu uita să arăți și ce va avea de câștigat compania în schimbul timpului și efortului acordat formării tale - o atitudine pozitivă, o etică profesională solidă și ajutorul oferit.

O poveste personală în acțiune

Iată un simplu exemplu după care să-ți ghidezi scrisoarea de intenție pentru ucenicie.

În loc să scrii:

Vă scriu pentru a aplica la postul de ucenic tâmplar în compania dumneavoastră. Sunt un student motivat, un muncitor harnic și o persoană cu atitudine pozitivă care vrea să se specializeze în tâmplărie.

Încearcă:

Interesul meu pentru tâmplărie a apărut chiar înainte să știu ce presupune domeniul. Încă de când eram mic, mă jucam cu uneltele de dulgher ale tatălui meu. În liceu, am avut un proiect de construire a unor căsuțe miniaturale de păsări în toate parcurile din oraș. Acum înțeleg că atenția mea la detalii, concentrarea și motivația m-ar ajuta în cariera de tâmplar.

Greșeli frecvente în scrisoarea de intenție pentru ucenici (și cum le poți evita)

Candidații debutanți precum ucenicii se confruntă adesea cu aceleași capcane. Evită aceste erori frecvente și vei ajunge rapid candidatul preferat.

 1. Greșelile de ortografie și gramatică: greșelile de scriere și de gramatică arată imediat că nu știi să comunici. Din fericire, aceste greșeli sunt ușor de evitat. Folosește un corector ortografic și cere-i unui prieten să citească ce ai scris înainte de a trimite scrisoarea.
 2. Experiența irelevantă: cei mai mulți viitori ucenici nu au multă experiență în domeniul lor – nicio problemă! Totuși, nu începe să scrii despre ce hobby-uri ai și din ce asociații faci parte doar ca să umpli spațiile goale. Concentrează-te pe principalele tale abilități și trăsături, arătând de ce ai fi un ucenic excelent.
 3. Tonul neplăcut: candidații debutanți încearcă adesea să jongleze cu modestia și îndrăzneala. Ideal este arăți că ești „pus pe treabă” și pasionat, fără să pari arogant sau să arăți că ți se cuvine automat un loc de muncă. Recunoștința și dorința de a învăța sunt aspectele de bază.
 4. Un format neprofesionist: prezentarea ta vizuală spune multe despre cine ești. În cazul ucenicilor, formatul nu trebuie să fie extravagant sau prea complicat. Un șablon simplu de scrisoare de intenție te poate ajuta să creezi echilibrul potrivit între spațiul gol și text cu doar câteva elemente de design.

Scrisoare de intenție pentru ucenici fără experiență: recomandări și strategii

La orice ofertă de ucenicie, există câteva calități cheie pe care trebuie să le transmiți.

 • Dorința de a învăța: disponibilitatea și capacitatea de a urma instrucțiunile sunt poate cele mai importante abilități pentru orice ucenic. Arată că vrei să înveți și să lucrezi în echipă prin tonul cu care scrii și pasiunea ta pentru meseria aleasă.
 • Motivație: ucenicii trebuie să participe activ la educația lor. Motivația ta poate fi percepută în atitudinea ta pozitivă, experiența ta profesională anterioară sau contextul în care lucrezi.
 • Etica profesională: meseriașii lucrează și peste program și vin de urgență când clienții îi cheamă. Capacitatea ta de a continua chiar și la sfârșitul unei zile lungi este esențială nu numai pentru succesul tău ca ucenic, ci și pentru succesul în cariera ta viitoare.
 • Atenție: un ochi format și o memorie ascuțită sunt importante în orice domeniu profesional. Evidențiază aceste calități în experiența ta profesională sau arată de ce ai fi un ucenic grozav în domeniul respectiv.

Aspecte principale

 1. O scrisoare de intenție bună este o parte esențială a unei candidaturi complete, în special pentru candidații ale căror CV-uri nu conțin adesea experiență profesională în domeniu.
 2. Prin adaptarea scrisorii de intenție la domeniul și compania specifică la care speri să lucrezi, deja ți-ai sporit șansele de a deveni ucenic acolo.
 3. Folosește numele formatorului în formula de salut a scrisorii de intenție pentru a stabili o legătură personală.
 4. Menține interesul asupra scrisorii tale, prin combinarea abilităților și experienței tale într-o scurtă poveste.
 5. Dă atenție formatului, spațierii și fonturilor corecte. Folosește un model de scrisoare de intenție dacă este cazul.

Folosește instrumentul de creare a scrisorilor de intenție de pe cvapp.ro și modelele de scrisori de intenție pentru a crea o scrisoare de intenție excepțională în doar câteva minute. Sugestiile noastre de fraze și corectorul ortografic îți vor ușura mult sarcina, iar designurile noastre impresionante te vor ajuta să ieși în evidență. Este momentul să-ți împlinești visurile!

Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Ieși în evidență și angajează-te mai repede în postul ideal datorită colecției noastre de modele gratuite pentru scrisori de intenție, concepute de experți.
Creează o scrisoare de intenție

Modele gratuite cu design profesionist

Pe CVapp.ro s-au creat peste 10 milioane de CV-uri și scrisori de intenție – aici ai soluția online de top pentru promovarea carierei și accesul la interviuri
4.5 din 5
bazat pe un număr de 212 evaluări pe Trustpilot
Utilizează acest modelStockholm cover_letter template
Stockholm
Peste 1.400.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelNew York cover_letter template
New York
Peste 440.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelViena cover_letter template
Viena
Peste 120.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSydney cover_letter template
Sydney
Peste 160.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelLondra cover_letter template
Londra
Peste 280.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelDublin cover_letter template
Dublin
Peste 240.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMoscova cover_letter template
Moscova
Peste 62.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
Peste 150.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMadrid cover_letter template
Madrid
Peste 150.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSantiago cover_letter template
Santiago
Peste 140.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSingapore cover_letter template
Singapore
Peste 52.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelOslo cover_letter template
Oslo
Peste 56.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelCape Town cover_letter template
Cape Town
Peste 7.700 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelParis cover_letter template
Paris
Peste 35.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBerlin cover_letter template
Berlin
Peste 92.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelGeneva cover_letter template
Geneva
Peste 3.300 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelVancouver cover_letter template
Vancouver
Peste 45.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelTokyo cover_letter template
Tokyo
Peste 61.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMilano cover_letter template
Milano
Peste 51.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelLisabona cover_letter template
Lisabona
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBarcelona cover_letter template
Barcelona
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelCopenhaga cover_letter template
Copenhaga
Peste 22.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelChicago cover_letter template
Chicago
Peste 19.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelRio cover_letter template
Rio
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelRoma cover_letter template
Roma
Peste 5.500 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBoston cover_letter template
Boston
Peste 17.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelToronto cover_letter template
Toronto
Peste 100.000 utilizatori au ales acest model
Acest site utilizează cookie-uri pentru a optimiza experiența utilizatorilor și a genera date analitice și de marketing. Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu toate cookie-urile în conformitate cu Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate.
Acceptă cookie-uri