Modele de scrisori de intenție gratuite

Devino candidatul perfect și obține un job de vis cu colecția noastră de modele de scrisoare de intenție eficiente și atrăgătoare, cu care te diferențiezi de restul candidaților.

Evaluat de comunitate. Apreciat de profesioniști

4.5 din 5
bazat pe 212 evaluări
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Scrisoare de intenție pentru CV

Crearea unei scrisori de intenție pentru CV este modul ideal prin care îți poți crește șansele de a ajunge la interviu și a obține postul dorit. Motivul? Acest mic document este arma secretă din fiecare candidatură. În scrisoarea de intenție, te poți exprima într-o formă mai liberă decât în CV și te poți adresa direct recrutorului. Asta înseamnă că îi vei atrage atenția asupra abilităților, calificărilor și motivației tale, toate unice ție. În plus, ai și ocazia de a discuta despre pauzele din istoricul profesional, opțiunile de carieră mai puțin convenționale și orice alte întrebări care ar putea decurge din CV.

Dacă vrei să convingi recrutorul că ești candidatul ideal, este extrem de important să-ți redactezi corect scrisoarea de intenție. Și totuși, mai există și alte aspecte importante. În primul rând, trebuie să atragi atenția recrutorului. Aici intră în scenă acele atrăgătoare modele de scrisoare de intenție pentru CV. Colecția noastră de modele cu design specializat te ajută să obții impactul vizual dorit, invitându-ți cititorul să treacă și la examinarea abilităților și experienței tale.

În plus, toate modelele de scrisori de intenție gratuite oferite de noi au și modele de CV aferente, prin care vei obține un dosar de candidatură perfect rafinat și consecvent. Prin imprimarea acestui „brand personal” în toate documentele tale, îți vei demonstra interesul față de post chiar înainte ca recrutorul să apuce să citească primul cuvânt de pe pagină. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care crearea unei scrisori de intenție pentru CV este calea mai scurtă către reușita profesională!

O scrisoare de intenție cu un format de excepție

Probabil că ai investit deja mult timp în redactarea unei scrisori de intenție convingătoare. Acum, găsirea unui format potrivit ți se pare o povară în plus. Și totuși, nu e cazul! Un format convingător este alcătuit din câteva ingrediente simple și le vei găsi pe toate în modelele noastre de scrisoare de intenție.

În primul rând, trebuie să găsești raportul corect între spațiile goale și text. Astfel, ochii recrutorului nu obosesc și nu se oprește din citit scrisoarea de intenție la jumătate. Îți recomandăm și să nu folosești diferitele fonturi cu prea multă generozitate, pentru a avea un look consecvent în scrisoarea de intenție. Nu în ultimul rând, concentrează-te pe antet, care niciodată nu trece neobservat. Dacă e posibil, armonizează aspectul antetului scrisorii de intenție cu cel din CV. Astfel, vei crea o impresie de profesionalism per ansamblu.

E mult mai simplu să obții un format de excepție pentru scrisoarea de intenție dacă începi cu dreptul. Modelele de scrisoare de intenție oferite de noi te scapă de stresul formatării, iar tu te poți concentra pe un mesaj autentic, prin care îți demonstrezi atuurile. Fiecare model îți dă flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-i imprima acel stil specific personalității tale. Acum, te poți relaxa: noi îți oferim un format excepțional pentru scrisoarea ta de intenție. Și încă ceva: e complet gratis.

Model pentru scrisoarea de motivație

Ai nevoie de un model pentru o scrisoare de motivație? Ne ocupăm noi! Scrisorile de motivație îți însoțesc CV-ul și arată motivele pentru care candidezi, odată cu abilitățile și experiența cu care contribui la rolul respectiv. Acestui document are o importanță deosebită – sigur nu vrei să dai dovadă de amatorism când îi creezi formatul. De aceea, modelele pentru scrisori de motivație din colecția noastră sunt ușor de folosit, profesioniste și atrăgătoare. Tu te concentrezi pe scris, iar de restul ne ocupăm noi.

Model de scrisoare de intenție gratuit în Word/PDF

Noi, cei de la CVapp.ro, știm cât de mult contează o scrisoare de intenție convingătoare în procesul de selectare a candidaților. De aceea, toate modelele noastre de scrisoare de intenție pot fi descărcate gratuit în format Word sau PDF. Indiferent de ce urmărește angajatorul tău potențial, noi îți oferim modele de scrisoare de intenție elegante și funcționale în cele mai frecvent întâlnite formate.

Fișierele Word sunt ideale pentru cei care cred că vor trebui să-și modifice modelul de scrisoare de intenție offline. Pentru ceilalți, recomandăm un fișier PDF, adică formatul optim pentru protejarea aspectului sub care vrei să ajungă scrisoarea de intenție pe biroul recrutorului. PDF-urile oferă o stabilitate maximă, indiferent de platformă și software. Indiferent de cel ales, nu uita că modelele de scrisori de intenție gratuite oferite de noi în Word sau PDF îți vor evidenția calificările tale unice.

Modele de scrisori de intenție moderne

Un model de scrisoare de intenție modern este esențial în domenii precum marketing, comunicații, design și tehnologie. Colecția noastră se distinge prin linii îndrăznețe, culori energice și fonturi care transmit o atitudine dinamică și optimistă. Dacă inovația și ingeniozitatea sunt principalele tale caracteristici, un model de scrisoare de intenție modern este exact ce îți trebuie.

În plus, cu un model de scrisoare de intenție modern pentru CV vei reuși să ieși în evidență din mulțimea de candidați. Aceste modele oferă culori atrăgătoare și o doză de vitalitate prin care arăți clar că ești un candidat făcut din alt aluat. Dacă ai nevoie de o abordare inedită, a venit momentul să te redefinești cu un model de scrisoare de intenție modern.

Modele de scrisori de intenție profesioniste

Modelele de scrisoare de intenție profesioniste sunt adevărații clasici: îți creează o imagine elegantă, însă nu sunt niciodată insipide și nu se demodează. Această colecție propune linii mai incisive, o organizare bine gândită și palete cromatice neutre, prin care îți expui argumentele, dar lași și o impresie memorabilă.

Modelele de scrisoare de intenție profesioniste sunt adesea alegerea optimă în domenii precum medicina, dreptul, educația sau administrarea afacerilor. Aceste modele îți mențin în prim plan realizările și abilitățile, iar responsabilul de angajări va simți că trebuie să citească scrisoarea de intenție până la capăt. Dacă a venit momentul să-ți etalezi competențele, șablonul de scrisoare de intenție profesionist este atuul tău ideal.

Modele de scrisori de intenție simple

Modelele de scrisoare de intenție simple sunt adevăratele arme secrete din colecția noastră de modele. Sunt adaptabile și se pretează la diverse profesii și niveluri de experiență, totul cu o notă de eleganță și stil și un format aerisit. Modelele simple atrag atenția recrutorilor la mesaj, așa că vei face o bună impresie încă de la primul rând.

Modelele de scrisoare de intenție simple le sunt recomandate muncitorilor calificați și tehnicienilor, debutanților și studenților. Aceste modele le arată recrutorilor că respecți etica profesională, însă nu îi distrag de la mesajul pe care vrei să îl transmiți. Sunt ușor de ajustat și reordonat, așa că deții control maxim asupra modelelor.

Modele de scrisori de intenție creative

Modelele de scrisoare de intenție creative sunt bune pentru acele momente în care puțină îndrăzneală nu strică. Această colecție îți aduce cele mai simpatice designuri create de noi, cu fundaluri captivante, anteturi în culori vii și un accent mai mare pe numele și datele tale de contact.

Modelele creative sunt ideale pentru cei care lucrează în domeniile artistic, fotografic, muzical sau în design. Cu ele, îți demonstrezi stilul personal și stârnești interesul recrutorului chiar înainte să ajungă la primul paragraf. Un alt avantaj al modelelor de scrisoare de intenție creative este că pot fi modificate și adaptate la tonul companiei, pentru a lăsa o primă impresie corectă.

Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Ieși în evidență și angajează-te mai repede în postul ideal datorită colecției noastre de modele gratuite pentru scrisori de intenție, concepute de experți.
Creează o scrisoare de intenție
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Ieși în evidență și angajează-te mai repede în postul ideal datorită colecției noastre de modele gratuite pentru scrisori de intenție, concepute de experți.
Creează o scrisoare de intenție
Exemple de scrisori de intenție apreciate
Inspiră-te din scrisorile noastre de intenție exemplificative – nu te costă nimic. Folosește-le împreună cu creatorul de scrisori de intenție și vei obține un rezultat remarcabil în doar câteva minute. Soluția noastră inedită și avansată de creare a documentelor te va ghida pe tot parcursul procesului.

Încearcă acum creatorul nostru profesionist de CV-uri!

Economisește timp cu creatorul nostru de CV-uri în 3 pași. Nu mai rămâi în pană de inspirație și nu te mai chinui cu formatul din Word. Creează rapid un CV impecabil cu care să-ți impresionezi angajatorii.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a optimiza experiența utilizatorilor și a genera date analitice și de marketing. Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu toate cookie-urile în conformitate cu Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate.
Acceptă cookie-uri