1. Exemple
 2. McDonald's
Scris de Paul DruryPaul Drury

Exemplu de scrisoare de intenție pentru McDonald's

Completează-ți candidatura cu acest exemplu de scrisoare de intenție pentru McDonald's și te vei angaja rapid – fără să te enervezi și fără să mergi pe ghicite. Acest exemplu de scrisoare de intenție este special creat pentru posturile de McDonald's din 2024. Beneficiezi de fraze exemplificative și ghiduri specializate, iar scrisoarea de intenție perfectă este gata de a fi descărcată în doar câteva minute.
4.8
Evaluare medie
35 persoane l-au evaluat deja
Exemplu de scrisoare de intenție pentru McDonald's
Editează această scrisoare de intenție

McDonald’s are peste 40.000 de restaurante în mai mult de 100 de țări, așa că probabil ai savurat un Big Mac cel puțin o dată în viață. Acum, e rândul tău să-l prepari.

Vei intra într-o echipă cu aproape 2 milioane de angajați, care servesc cartofi prăjiți crocanți și burgeri de toate felurile, însă, dacă vrei un job sub „arcadele de aur”, îți trebuie și o scrisoare de intenție eficientă pentru McDonald's.

Aici intră în scenă CVapp.ro. Iată ce vei găsi pe parcursul ghidului și în exemplul de scrisoare de intenție pentru McDonald's pe care ți-l oferim:

 • alegerea formatului ideal al scrisorii de intenție și paragrafele incluse în scrisoarea de intenție;
 • obținerea unui efect maxim în fiecare paragraf al scrisorii de intenție (antet, formulă de salut, introducere, cuprins și încheiere);
 • abordarea potrivită la redactarea scrisorii de intenție;
 • greșeli de evitat la redactarea scrisorii de intenție pentru McDonald's.

Formatul optim al unei scrisori de intenție pentru McDonald's

Deși angajații McDonald's au funcții și titluri dintre cele mai diverse, acest ghid se va axa pe cel mai întâlnit dintre el: cel de lucrător comercial sau Crew Member. În aceste caz, scrisoarea de intenție nu trebuie să fie deosebit de complexă. Dacă formatul este simplu, poți include toate datele necesare fără să divaghezi cu grație. Iată secțiunile obligatorii din CV:

 • antetul scrisorii de intenție;
 • formula de salut;
 • introducerea scrisorii de intenție;
 • paragrafele centrale (cuprinsul scrisorii);
 • paragraful final al scrisorii de intenție (încheierea și îndemnul la acțiune).

Ghidul nostru cuprinzător pentru redactarea scrisorilor de intenție îți va da și alte recomandări de format și sfaturi generale privind tonul și conținutul.

Exemplul de scrisoare de intenție pentru McDonald’s de mai jos îți va da indicii bune privind felul în care să-ți alcătuiești candidatura:

Exemplu de scrisoare de intenție adaptabilă pentru McDonald’s

Stimată doamnă Zamfir,

După ce am lucrat part-time drept Crew Member la restaurantul McDonald’s de pe Calea București, aș dori să candidez la postul de Crew Member full-time pentru McDonald’s Republicii.

Sunt în anul al doilea al studiilor de Arte Culinare și am observat că activitatea la McDonald’s mi-a oferit perspective valoroase asupra domeniului. În cele 18 luni petrecute în echipă, am lucrat și la drive-thru, și la bucătărie, învățând totodată să folosesc cât mai eficient casa de marcat. Mi-a plăcut să lucrez într-un mediu alert, unde știam că nivelul meu de performanță va determina reușita întregii locații.

Managerul a spus că sunt „cel mai bun student angajat vreodată la ei”, datorită curiozității manifestate în rezolvarea problemelor operaționale. Am contribuit la optimizarea fluxului comunicațional și a procedurilor de comandă în partea de drive-thru, reducând durata de servire cu 20% și crescând numărul de comenzi zilnice cu 5%.

Mă interesează în mod deosebit un loc de muncă la restaurantul de pe Republicii, deoarece aș avea ocazia de a întâlni și învăța de la lucrători mai experimentați, dar și pentru a servi clienți mai apropiați de vârsta mea. Mi-ar face plăcere să-mi oferiți ocazia unui interviu, de aceea anexez trei recomandări de la lideri cu care am colaborat în rolul anterior.

Cu stimă,

Andrei Birț

S-a copiat!

Antetul scrisorii de intenție

Antetul scrisorii de intenție este locul în care îți treci numele și datele de contact, aspecte esențiale pentru a obține un interviu. Nu uita să scrii totul corect și să folosești o adresă de e-mail profesionistă, chiar dacă ești doar student. Poate ți se par mărunțișuri, însă s-ar putea să treci imediat în fața candidaților mai puțin profesioniști. Antetul din mostra noastră de scrisoare de intenție pentru McDonald’s îți va da alte idei despre cum să începi în forță.

Formula de salut a scrisorii de intenție

Formula de salut a scrisorii de intenție calibrează felul în care te adresezi persoanei care o va citi. Dacă afli și numele responsabilului de angajări sau al operatorului restaurantului, vei ieși în evidență și vrei crea o legătură personală. Totuși, într-o companie cu anvergura McDonald’s, s-ar putea să ai de optat pentru o formulă generică, precum „Stimată echipă de angajări de la McDonald’s (Numele francizei sau locației)”.

Introducerea scrisorii de intenție

Introducerea dictează evoluția întregii scrisori de intenție și îți dă cea mai bună șansă de a capta atenția responsabilului de angajări și de a-i arăta de ce ai fi un excelent membru al echipei. Ar trebui să treci numele restaurantului și rolul la care candidezi, dar nu uita să ambalezi totul în puțin entuziasm și energie pozitivă. Treci direct la subiect și discută despre abilitățile, experiența sau calitățile care te recomandă pentru job. Mai jos găsești mostra noastră de introducere pentru scrisoarea de intenție.

Exemplu de formulă de salut și introducere din scrisoarea de intenție adaptabilăStimată doamnă Zamfir,După ce am lucrat part-time drept Crew Member la restaurantul McDonald’s de pe Calea București, aș dori să candidez la postul de Crew Member full-time pentru McDonald’s Republicii.

 

S-a copiat!

Cuprinsul scrisorii de intenție

Paragrafele centrale sau cuprinsul scrisorii de intenție îți oferă ocazia de a detalia experiența sau abilitățile relevante de care dispui. Oportunitățile de la „Mec” sunt foarte apreciate de debutanți ca rampă de lansare în lumea profesională, iar responsabilii de angajări vor înțelege dacă este primul tău loc de muncă. Totuși, în acest caz, este important să dai măsura responsabilității, motivației și disponibilității tale de a învăța. Etica profesională solidă și atitudinea pozitivă sunt la mare preț. Vezi partea centrală a mostrei noastre de scrisoare de intenție adaptabilă de mai jos.

Exemplu de secțiune centrală a scrisorii de intenție adaptabilă

Exemplu de secțiune centrală a scrisorii de intenție adaptabilă

S-a copiat!

Încheierea scrisorii de intenție pentru McDonald’s

Încheie scrisoarea de intenție pentru McDonald’s într-o notă optimistă și spune-i responsabilului de angajări o ultimă abilitate sau experiență cu care ai putea contribui la post. Include un îndemn la acțiune prin care îți exprimi interesul și inviți angajatorul să te contacteze. Apoi, încheie politicos și trece-ți numele complet. Nu este necesar să mai semnezi de mână scrisorile de intenție trimise online.

Exemplu de scrisoare de intenție adaptabilă pentru încheiere și formula de final

Mă interesează în mod deosebit un loc de muncă la restaurantul de pe Republicii, deoarece aș avea ocazia de a întâlni și învăța de la lucrători mai experimentați, dar și pentru a servi clienți mai apropiați de vârsta mea. Mi-ar face plăcere să-mi oferiți ocazia unui interviu, de aceea anexez trei recomandări de la lideri cu care am colaborat în rolul anterior.

Cu stimă,

Andrei Birț

S-a copiat!

Scrisoarea de intenție pentru McDonald’s pentru cei fără experiență

Dacă speri la un post la McDonald’s și nu ai experiență, să știi că nu ești singur. Joburile în fast-food sunt o trambulină în lumea profesională pentru mulți studenți sau tineri. În plus, sunt o sursă suplimentară de venit pentru cei care vor așa ceva.

Responsabilii de angajări de la McDonald’s discută adesea cu candidați debutanți și te vor ajuta să te achiți de toate obligațiile tale. Important este să arăți că poți învăța rapid, că ai spirit de echipă și că îți iei în serios ocupația. 

Scrisoarea de intenție este locul ideal în care să transmiți aceste calități. Nu uita să te concentrezi pe abilitățile transferabile, pe trăsăturile de personalitate și pe motivele pentru care ai fi un bun „ucenic”. Poți spune și câte ceva despre istoricul tău și postul în care vrei să ajungi, de exemplu, dacă ești student și vrei să lucrezi 15 ore pe săptămână.

Sfat profesionist

Dacă nu ai experiență, îți poți crește șansele de a avea un job la McDonald’s prin evitarea unor greșeli rudimentare. De exemplu, verifică gramatica și ortografia sau cere unui prieten să se ocupe de asta. În plus, adaptează-ți scrisoarea de intenție la postul dorit de la McDonald’s. Apoi, un design de pagină atractiv te face să te remarci imediat. Modelele noastre de scrisori de intenție create de profesioniști îți ușurează mult sarcina.

Aspectele principale

 1. Joburile la McDonald’s sunt un bun punct de plecare pentru studenți și alți candidați debutanți, iar o scrisoare de intenție concisă te ajută să le obții.
 2. Evită greșelile de ortografie sau de altă natură în antet, pentru a lăsa o primă impresie bună.
 3. Încearcă mostra noastră de scrisoare de intenție pentru a vedea mai multe idei privind crearea unui aspect simplu, însă eficient.
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Creează-ți scrisoarea de intenție în câteva minute
Ieși în evidență și angajează-te mai repede în postul ideal datorită colecției noastre de modele gratuite pentru scrisori de intenție, concepute de experți.
Creează o scrisoare de intenție

Modele gratuite cu design profesionist

Pe CVapp.ro s-au creat peste 10 milioane de CV-uri și scrisori de intenție – aici ai soluția online de top pentru promovarea carierei și accesul la interviuri
4.5 din 5
bazat pe un număr de 212 evaluări pe Trustpilot
Utilizează acest modelStockholm cover_letter template
Stockholm
Peste 1.400.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelNew York cover_letter template
New York
Peste 440.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelViena cover_letter template
Viena
Peste 120.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSydney cover_letter template
Sydney
Peste 160.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelLondra cover_letter template
Londra
Peste 280.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelDublin cover_letter template
Dublin
Peste 240.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMoscova cover_letter template
Moscova
Peste 62.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
Peste 150.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMadrid cover_letter template
Madrid
Peste 150.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSantiago cover_letter template
Santiago
Peste 140.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelSingapore cover_letter template
Singapore
Peste 52.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelOslo cover_letter template
Oslo
Peste 56.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelCape Town cover_letter template
Cape Town
Peste 7.700 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelParis cover_letter template
Paris
Peste 35.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBerlin cover_letter template
Berlin
Peste 92.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelGeneva cover_letter template
Geneva
Peste 3.300 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelVancouver cover_letter template
Vancouver
Peste 45.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelTokyo cover_letter template
Tokyo
Peste 61.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelMilano cover_letter template
Milano
Peste 51.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelLisabona cover_letter template
Lisabona
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBarcelona cover_letter template
Barcelona
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelCopenhaga cover_letter template
Copenhaga
Peste 22.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelChicago cover_letter template
Chicago
Peste 19.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelRio cover_letter template
Rio
Peste 29.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelRoma cover_letter template
Roma
Peste 5.500 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelBoston cover_letter template
Boston
Peste 17.000 utilizatori au ales acest model
Utilizează acest modelToronto cover_letter template
Toronto
Peste 100.000 utilizatori au ales acest model
Acest site utilizează cookie-uri pentru a optimiza experiența utilizatorilor și a genera date analitice și de marketing. Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu toate cookie-urile în conformitate cu Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate.
Acceptă cookie-uri